Dringende oproep: president D. Trump verscherpt de blokkade tegen Cuba!

President Trump overweegt de mogelijkheid te activeren dat de rijke Cubaanse bannelingen die nu luxueus in Miami wonen, via een Amerikaanse rechtbank hun verloren eigendom in Cuba kunnen terugeisen. Dit zou voor een vloedgolf van rechtszaken kunnen zorgen. Hierdoor zullen buitenlandse investeerders nog meer worden afgeschrikt om samen te werken met een Cubaans bedrijf dat in een rechtszaak verwikkeld is.
Deze evoluties overtuigen ons nog meer om onze campagne voor de opheffing van de blokkade tegen Cuba verder te zetten. De komende verkiezingen bieden ons de kans om de kandidaten te bevragen. Hoe kunt u de campagne steunen?

1. Geef de petitie een boost! Om te tonen dat sterk staan, willen we minstens 3.500 handtekeningen verzamelen.
U kunt daartoe bijdragen en onze oproep hiertoe verspreiden: https://stopdeblokkade.be/sites/default/files/2019-03/Oproep%20petitie%2003%2019.jpg
Ter ondersteuning vind je hieronder een kort inhoudelijk artikel.
Een uitgebreider artikel vindt u op: https://stopdeblokkade.be/artikel/president-trump-verscherpt-de-blokkade-tegen-cuba-nogmaals

2. Daag de lijsttrekkers voor de komende verkiezingen uit standpunt in te nemen! Vanaf half april schrijven we de lijsttrekkers van de democratische partijen aan om standpunt over de VS-blokkade tegen Cuba in te nemen. Hiervoor willen we beroep doen op zoveel mogelijk personen die de kandidaten van hun kieskring aanschrijven. Ook deze oproep willen we verspreiden onder allen, die de Coördinatie tegen de Blokkade ondersteunen.